Massageutbildningar sedan 1990

KROPPSTERAPISKOLAN öppnade sina dörrar 1990, i Linköping. 1998 flyttade skolan och utbildningen till Gran Canaria, där den under många år inte bara var en av Sveriges ledande massageterapeut- och friskvårdsutbildningar, utan ett 15 veckor långt äventyr, och för de allra flesta ett minne för livet.

2012 gick Kroppsterapiskolan lite i pension, men bara delvis. KROPPSTERAPISKOLAN Gran Canaria fortsatte online, och driver än idag kompetenshöjande fortbildningar för massageterapeuter och andra terapeuter inom manuell medicin.

Idag är vi även i uppstarten av KROPPSTERAPISKOLAN Costa del Sol, där vi hoppas att vi inom kort kommer att dra igång olika kurser och/eller utbildningar inom kroppsterapi.

   

KROPPSTERAPISKOLAN Gran Canaria

KROPPSTERAPISKOLAN Gran Canaria - Krister o KarinKrister Göransson är massageterapeut och certifierad massör, och Kroppsterapiskolans grundare och ägare sedan starten 1990. Idag driver han Kroppsterapiskolans fortbildningar på Gran Canaria och via distans/e-learning.

Karin Modin Göransson har varit med sedan Kroppsterapiskolans start, och har under åren varit ansvarig för administration, information och elevkontakter.

   

KROPPSTERAPISKOLAN Costa del Sol

KROPPSTERAPISKOLAN Costa del Sol - Jessica o MikaelJessica Zettergren är massageterapeut och certifierad massör, utbildad på Kroppsterapiskolan Gran Canaria år 2006. Hon är också utbildad lärare, och har de senaste åren jobbat på en internationell skola i Bangkok.

Mikael Johansson är legitimerad fysioterapeut (det som tidigare kallades sjukgymnast). Han jobbade som lärare på Kroppsterapiskolan Gran Canaria under åren 2006-2008. Efter det har han verkat i Bangkok, inom fysioterapi och utbildning.

Kroppsterapiskolan har funnits sedan 1990, och har sedan starten varit en av de ledande inom massageterapeut- och friskvårdsutbildningar.

KROPPSTERAPISKOLAN - prospekt från 1991